Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

FATİH ÖZBEK `DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

FATİH ÖZBEK `DAN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI
REKLAM ALANI
29.08.2024
A+
A-

1453 Kral Medya Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ankara Temsilcisi İş İnsanı Siyasetçi Gazeteci Fatih Özbek, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Gazeteci Fatih Özbek, Mesajında şu ifadelere yer verdi;

Bugün milletçe Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş müjdesi olan 30 Ağustos Zaferinin 102’nci yıl dönümünü kutlamanın heyecan ve mutluluğunu paylaşıyoruz.

Biz, tarih boyunca bağımsız ve özgür yaşamayı ilke edinen ve bu uğurda hiçbir özveriden kaçınmadan yurt sevgisini tüm değerlerin üzerinde tutan bir milletiz. Şanlı tarihimizde şehitlerimizin emaneti, gazilerimizin onur mihveri sayısız zaferlerle destanlar yazılmıştır. Kahraman ordumuzun disiplini, üstün görev bilinci ile kahraman milletimizin azmi ve inancıyla kazanılan zaferler; milli birliğimizin nişanı, vatanımızın bölünmez bütünlüğünün teminatı olmuştur. Ağustos ayında kazandığımız zaferlerin ise tarihimizde ayrı bir önemi vardır.

Sultan Alparslan ve ordusu 26 Ağustos 1071’de Anadolu’yu Türklere yurt kılmış, Gazi Mustafa Kemal ve ordusu 26 Ağustos 1922’de yurdumuza göz dikenleri Kocatepe’den topa tutmuş ve 30 Ağustos Zaferiyle bu toprakların Türk’ün yurdu kalacağını zaferle tescillemiştir. Bilinmelidir ve hiç unutulmamalıdır ki; bu topraklarda bin yıllık kökleri olan Zafer Bayramı Ruhu birlik ve beraberliğimizin güç kaynağı olarak Türkiye Yüzyılının mimarı, gelecek nesillerin mihmandarı olacaktır. Ötüken’den Orhun’a Malazgirt’ten Söğüt’e, Dumlupınar’dan, Pençe Kilit’e; tarih var olduğu sürece Türk’ün millet egemenliğine hiçbir kuvvet engel olamayacaktır.

Bu duygularla; Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, yurdumuz için yardan, serden, candan vaz geçen tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı, rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Büyük zaferin 102. yılında yüce milletimizin ve kahraman ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü kutlu olsun.

YUSUF CANER ÖZBEK-ANKARA

REKLAM ALANI