Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BİNLERCE KİŞİ EYYÜPOĞLU’NUN AÇILIŞINDA BULUŞTU, GÖRÜNTÜLÜ

BİNLERCE KİŞİ EYYÜPOĞLU’NUN AÇILIŞINDA BULUŞTU, GÖRÜNTÜLÜ
REKLAM ALANI
29.04.2023
A+
A-

BİNLERCE KİŞİ EYYÜPOĞLU’NUN AÇILIŞINDA BULUŞTU, GÖRÜNTÜLÜ

AK Parti Şanlıurfa 28. Dönem Milletvekili adayı İbrahim Eyyüpoğlu’nun seçim bürosu açılışı, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın katılımıyla miting havasında geçti. Binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen büro açılışında, Deva Partisinden AK Parti’ye katılan gruba rozetleri takıldı.

 

 

 

 

 

 

 

Haliliye ilçesindeki İbrahim Eyyüpoğlu’nun seçim bürosu açılışı; Adalet Bakanı ve 28. Dönem AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Bekir Bozdağ, Milletvekili Ahmet Akay ve Kasım Gülpınar, önceki dönem Milletvekili Seydi Eyyüpoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, belediye başkanları, 28. Dönem Milletvekili adayları, AK Parti il ve ilçe teşkilatı üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışta konuşan AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu, “İnşallah 14 Mayıs akşamı, Sayın Cumhurbaşkanımızı mahcup etmeyeceğiz. Şanlıurfa olarak inanıyorum ki, seçim sonuçlarıyla Türkiye’nin en başarılı kenti olacağız” ifadelerini kullandı.

BEYAZGÜL: BU SEÇİM HİZMETLE, ALGININ YARIŞI
Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bu seçim hizmetle, algının yarışı. Bu seçim geri dönüşle ileriye dönüşün yarışı. Bir yenilik olsun diye ben geriye döneyim dememenin zamanı. Geri de ne vardı, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan önce ne vardı? Kuyruk vardı, başörtü yasağı vardı, imam hatiplerde kat sayı sorunu vardı, ekonomik sıkıntılar vardı, Türkiye’nin dünyada itibarı yoktu” şeklinde konuştu.

EYYÜPOĞLU: SİZLERE HİZMETKÂR OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı İbrahim Eyyüpoğlu’da, “İnşallah sizlerin desteğiyle sizlere hizmetkâr olmaya devam edeceğiz. Başka partilerin mitinglerinde bu kadar kalabalık olmazken bizler seçim büromuzun açılışında bu coşkuya şahit oluyoruz. Hamdolsun Şanlıurfa’mızın amcası, benim dedem kendisine özellikle teşekkür etmek istiyorum. Benden hiçbir zaman desteklerini esirgemedi. Nereye gitsek kendisinin bir eseriyle karşılaştık. 2007 yılında başın düşerse dara, Seydi amcayı ara sözünün boşa olmadığını gördük” diye konuştu.
GÜLPINAR: HALKIN DERDİYLE İLGİLENEN BİR MİLLETVEKİLİ OLACAK
Herkese kefil olunmaz diyen AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar “Hep şunu söylerim, bir insanın geçmişine kefil olabilirsiniz ama geleceğine kefil olamazsınız. Hele de bir makama oturmamışsa hiçbir zaman kefil olamazsınız. İbrahim kardeşim ilçe başkanlığı makamına oturdu ve o kefaletimizde bizleri haksız çıkartmadı. İnşallah şimdi milletvekili olacak eminim ki, bizleri orada da haksız çıkarmayacak. Halkın dertleriyle ilgilenen, halkın derdine koşan ve Şanlıurfa’nın hizmetiyle ilgilenen bir milletvekili örneği, atadan böyle bir gelenek var, zaten o geleneğe de sahip. İnşallah Şanlıurfa’nın çok istifade ettiği diğer milletvekili arkadaşlarımız gibi yeni, 21’inci yüzyıl jenerasyonu bir Eyyüpoğlu ferdi olarak yeni bir milletvekili olarak karşımıza çıkacak. Tabi ki sizlerin destekleriyle bizlerin destekleriyle” şeklinde konuştu.

BAKAN BOZDAĞ: İBRAHİM KARDEŞİMİZİ TEBRİK EDİYORUM
Seçim bürosunun hayırlı olmasını dileyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, “Bugün burada İbrahim Eyyüpoğlu kardeşimin açtığı büronun hayırlı olmasını, Şanlıurfa’mız için AK Parti’miz için ülkemiz için yararlı işlerin, hayırlı işlerin konuşulduğu mekân olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. İbrahim kardeşimizi biraz önce dinledik. Belli kumaş iyi, hitap iyi, gelecekte iyi gözüküyor, şimdiden tebrik ediyorum. Seydi bey benim dostum, beraber çalıştık. Beraber gayret ettik. Onun çalışmalarını ve hizmetlerini de vekil olarak arkadaşı olarak yanında olan ve şahit olan biri olarak Şanlıurfa’mız için ülkemiz için yaptıklarından dolayı özellikle şükranlarımı sunuyorum “ dedi.

Programda Deva Partisi Şanlıurfa kurucularından bir grup vatandaş, AK Parti’ye katılırken, rozetlerini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ve Milletvekili adayı Eyyüpoğlu taktı.

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

 

BÜLTEN NO : 92
TARİH : 29.04.2023
HABER BAŞLIĞI : BİNLERCE KİŞİ EYYÜPOĞLU’NUN AÇILIŞINDA BULUŞTU

 

REKLAM ALANI