Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BÜYÜKŞEHİR’DEN KENTE MODERN VE NEZİH BİR TESİS DAHA

BÜYÜKŞEHİR’DEN KENTE MODERN VE NEZİH BİR TESİS DAHA
REKLAM ALANI
08.06.2023
A+
A-

BÜYÜKŞEHİR’DEN KENTE MODERN VE NEZİH BİR TESİS DAHA

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye ilçesi Direkli Mahallesi sınırları içerisinde bulunan Millet Bahçesi içerisinde hizmete sunduğu “Millet Bahçesi Sosyal Tesisleri” ile modern bir tesisi daha kente kazandırdı.

Şanlıurfa’da vatandaşların nezih ve yeşil ile iç içe bir ortamda yemeklerini yiyebilmesi adına sosyal tesislerinin sayısını gün geçtikçe artıran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Haliliye ilçesi Direkli Mahallesi’nde bir sosyal tesisi daha hizmete sundu.

 

 

 

 

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’ün talimatlarıyla her detay titizlikle düşünülerek özenle hazırlandı. Modern ve tarihi mimarinin aynı anda yansıtıldığı tesis millet bahçesinin içerisinde hazır hale getirilerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

Millet Bahçesi içerisinde inşa edilen tesisin etrafında çevre düzenlemesi adına kapsamlı bir çalışma gerçekleştirildi. Tesis kahvaltı, yemek çeşitleri, sıcak ve soğuk içecek çeşitleriyle hizmet verecek.

Vatandaşların çocuklarıyla keyifli vakit geçirebilmeleri için özel alanlar da oluşturuldu. Millet Bahçesi Sosyal Tesislerinde yaklaşık beş yüz kişi aynı anda ağırlanabilecek.

BÜLTEN NO : 312
TARİH : 08.06.2023
HABER BAŞLIĞI : BÜYÜKŞEHİR’DEN KENTE MODERN VE NEZİH BİR TESİS DAHA

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi
Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı
Tel:0 (414) 318 51 00 Dahili (1606)-(1605)
[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/sanliurfabld
Basın Bültenlerinin videoları İçin ftp adresi : ftp://ftp.sanliurfa.bel.tr/ortak
Kullanıcı Adı : basinftp
Şifre : basin63

REKLAM ALANI