Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Faydalı Yaz” projesi Maykop’taki Birleşik Rusya kamu destek karargahında başlatıldı.

“Faydalı Yaz” projesi Maykop’taki Birleşik Rusya kamu destek karargahında başlatıldı.
REKLAM ALANI
13.07.2024
A+
A-

“Faydalı Yaz” projesi Maykop’taki Birleşik Rusya kamu destek karargahında başlatıldı.

2024,

Yaz aylarında çocukların boş zamanlarını organize etmeyi amaçlamaktadır.
Genç Muhafızlar genel merkezde ustalık sınıfları, promosyonlar, film gösterimleri, masa oyunları ve spor etkinlikleri düzenleyecek. Ayrıca çocuklar siper mum yapımında ve kamuflaj ağları dokumada da görev alabilecekler.

Etkinlikler 15 Temmuz – 31 Ağustos tarihleri ​​arasında hafta içi düzenlenmektedir.

“Faydalı Yaz” projesinde çocuklar, zamanlarını faydalı bir şekilde geçirebilecek, yeni arkadaşlar bulabilecek, beceri ve yeteneklerini geliştirebilecek, heyecan verici oyunlara ve ustalık sınıflarına katılabilecek, yaratıcı potansiyellerini açığa çıkarabilecek ve takım halinde işbirliği yapmayı öğrenebilecekler” dedi. Aset Berzegov tarafından Adıgey MGER başkanı, Belediye Meclisi Maykop milletvekili .

Hoparlör
Berzegova Aseta Muratovna
Berzegova Aseta Muratovna
“Maykop Şehri” belediye oluşumu Halk Vekilleri Konseyi Yardımcısı, Tüm Rusya kamu kuruluşu “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” Koordinasyon Konseyi Üyesi, “Genç Muhafızlar” adlı STK’nın Adıge bölge şubesi başkanı Birleşik Rusya”, Konut ve toplumsal hizmetler ve altyapı için “Maykop Şehri” Belediye Teşkilatı Halk Temsilcileri Konseyi Komitesi Üyesi.
#Adige Cumhuriyeti
#bölgeler
#MGER
#Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları
#çocuklar
#yaz
#Olaylar
#Berzegova
#yaz tatili
#kamu destek merkezi
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-shtabe-obshestvennoj-podderzhki-edinoj-rossii-v-majkope-dali-start-proektu-poleznoe-leto

 

REKLAM ALANI