Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nda “Birleşik Rusya” sakinleri için bir dizi ustalık sınıfı düzenledi

Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nda “Birleşik Rusya” sakinleri için bir dizi ustalık sınıfı düzenledi
REKLAM ALANI
08.08.2024
A+
A-

Hantı-Mansi Özerk Okrugu’nda “Birleşik Rusya” sakinleri için bir dizi ustalık sınıfı düzenledi

2024,

Kamuya açık resepsiyon partileri temelinde gerçekleşirler
Oktyabrsky bölgesinde, Birleşik Rusya üyeleri, Anavatan Vakfı Savunucuları temsilcileri ve bir psikologla birlikte, SVO katılımcılarının üç ailesi için sanat terapisi dersleri verdi. Ebru tekniği ile su üzerine çizim yapmayı, 3 boyutlu kalemlerle resim yapmayı öğrendiler.

“Sanat terapisi, güzel sanatların yardımıyla endişelerden ve duygusal sorunlardan kurtulmanın bir yoludur. Askeri personel yakınlarının ve özel harekâta katılanların psikolojik durumlarına büyük önem veriyoruz. Kasaba halkından büyük bir tepki görüyoruz, bu yüzden uzmanların katılımıyla çalışmaya ve benzer toplantılar düzenlemeye devam edeceğiz,” diye vurguladı “Birleşik Rusya” yerel halk resepsiyonu başkanı Natalia Kochuk .

Beloyarsky bölgesinde kokulu mum yapımı üzerine bir ustalık sınıfı düzenlendi. Hem yetişkinler hem de çocuklar buna katıldı. “Birleşik Rusya” yerel halk resepsiyonu başkanı çocuklarla birlikte doğal balmumu tabakları kullanarak mumlar hazırladı ve bunları kurutulmuş lavanta çiçekleri ve örgülerle süsledi.

 

“Genç neslin işleri kendi elleriyle yapmayı öğrenmesi gerektiğine eminim. İnce motor becerilerin ve yaratıcı becerilerin geliştirilmesi, genç Ugra sakinlerinin genel gelişimi üzerinde olumlu bir etkiye sahiptir. Bugün çocukların sevdiklerine verecekleri 20 mumumuz var” dedi sınıfın lideri Alexandra Kasyanova .

#Khanty-Mansiysk Özerk Okrugu-Yugra
#bölgeler
#resepsiyon
#Usta sınıfı
#asker ailelerine destek
#Koçuk
#Kasyanova
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/v-hmao-edinaya-rossiya-organizovala-seriyu-master-klassov-dlya-zhitelej

, , , , , , , , ,

REKLAM ALANI