Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

RUS ASKERİNİN KAZAKİSTANDA NE İŞİ VAR

RUS ASKERİNİN KAZAKİSTANDA NE İŞİ VAR
REKLAM ALANI
06.01.2022
A+
A-

RUS ASKERİNİN KAZAKİSTANDA NE İŞİ VAR

Yurtdışında yaşayan özü Türkmen olan Atilla Halit kendi Twetter hesabından Rus Askerlerinin Kazakistan’da ne işi var diyerek sözlerine şöyle devam etti.

İki şeytandan biri olan Rusya diğeri ABD tarafından bir asırdır Türk ve İslam Dünyası’na insanlık dışı baskı, göz yaşı, göçler, kitlesel kıyımlar devam etmektedir.

ABD’nin Fetö okulları ile Türk Cumhuriyetleri ve İslam Dünyası’nda bu ülkeleri kendine bağımlı birer uydu haline getirmek en büyük projesidir. Sovyetler Birliği dağıldıktan sonra her dönem Türk Cumhuriyetleri üzerinde baskı ve şiddetini kademeli olarak yükseltmiştir. Rusların demir pençesi, Türki Cumhuriyetler’ deki masum vatandaşların üzerindeki ekonomik ve psikolojik olarak durmaktadır. Orta Asya’yı eskisi gibi işgal etmek için ilk adım Kazakistan olacaktır. öteki yandan Doğu Türkistan’daki Uygur Türkleri’ ni de Çin asimile etmektedir. Mahşerin üç atlısı olan şeytan ABD, Rusya ve Çin bir asıra yakındır dünyanın ve insanlığın kaderiyle oynamaktadır.

Rus askerinin Kazakistan’da ne işi vardır?

Türki Cumhuriyetlerinin de sonu Irak ve Suriye gibi olabilir. Okyanus ötesi ve batıdan hala ses çıkmamıştır. Çünkü onlar da kendi payını alma peşindedir.
Dünyanın her yerindeki Kazak, Azeri, Ozbek, Türkmen, Kırgız halkları demokratik kurallar içerisinde bu Rus müdahalesini, batının sessizliğini tepkileriyle dile getirmelidirler.

Kamuoyuna saygılarımla arz ederim.

Yurtdışında yaşayan özü Türkmen olan Atilla Halit

ERKAN ARIKAN -ANKARA

 

 

 

REKLAM ALANI