Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Bakan KASAPOĞLU Dünya Rekortmeni Fatma Uruk’u Kabul Etti

Bakan KASAPOĞLU Dünya Rekortmeni Fatma Uruk’u Kabul Etti
REKLAM ALANI
02.06.2021
A+
A-

 

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, dünya rekortmeni Milli serbest dalış sporcusu Fatma Uruk ile Bakanlık Merkez binasında bir araya geldi.

 

Serbest dalışa başlama sürecine ilişkin Bakan Kasapoğlu’na bilgiler veren Mili sporcu Uruk, geçtiğimiz yıl serbest dalışta dünya rekoru kırmak için Meksika’nın Valladolid kentine gittiğini, koronavirüs salgını nedeniyle dalış yapacakları yerlere ulaşma imkanları olmadığı için yaklaşık 1 ay bu ülkede beklediğini kaydetti.

 

Meksika’da mahsur kaldığı süreçte, Bakan Kasapoğlu’nun ‘Pandeminin Türk sporuna irtifa kaybettireceğine inanmıyorum” açıklamasını gördüğünü kaydeden Milli sporcu, “Size durumumu anlatan bir mesaj yazdıktan sonra benimle iletişime geçtiniz ve her zaman yanımda oldunuz. Süreç boyunca verdiğiniz bütün destekler için teşekkür ederim “dedi.

 

Milli sporcunun başarılarını yakından takip ettiğini kaydeden Bakan Kasapoğlu, Fatma Uruk’a ilerleyen günlerde yapacağı rekor denemeleri için başarılar diledi.

Kaynak:https://gsb.gov.tr/haber-detay.html?217

REKLAM ALANI