Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN BAYDİLLİ SABAH GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

BAŞKAN BAYDİLLİ SABAH GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR
REKLAM ALANI
14.12.2021
A+
A-

BAŞKAN BAYDİLLİ SABAH GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

 

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli geleneksel hale getirdiği sabah gezilerine devam ederken, Akbayır ve Akpiyar Mahallelerindeki çalışmaları inceleyerek sorunları not aldı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçeyi adım adım gezmeye devam ediyor. Başkan Baydilli sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayarak teknik ekibiyle birlikte mahalleleri inceliyor ve çalışmaları bizzat takip ediyor. Akbayır ve Akpiyar Mahallelerinde yapılan çalışmaları inceleyen Başkan Baydilli yapılan çalışmalar hakkında birim müdürlerinden bilgi aldı.

Alan gezilerinde yolda karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, vatandaşların talep ve önerilerini de not alarak mümkün olan taleplerin yerine getirilmesi konusunda ilgili birimlere talimat verdi.

Karaköprü’ye hizmet ederken ilçenin eksiklerini ve yapılan çalışmaları yerinde görmenin öneminden bahseden Başkan Baydilli, “Artık gelenekselleşen sabah alan gezilerimize ekibimizle birlikte devam ediyoruz. Çok şükür ki bugüne kadar ilçemizde adım adım yürümediğim bir mahallemiz yok. Gördüğümüz, şikayetini aldığımız sorunların çözümü noktasında teknik ekibimizle birlikte gerekli incelemeyi yapıp sorunun giderilmesi için talimatları veriyoruz.

Önceki haftalarda gezilerimiz sırasında Akpiyar Mahallemizde vatandaşlarımız okula giden çocuklar için alt ve üst yolu bağlayacak bir merdiven talebinde bulunmuştu. Biz de hemen çalışmalara başladık ve merdivenimizi tamamladık. Bugün de gelip inceledik ve çocuklarımızın burayı kullanarak okula gittiğini görünce mutlu olduk. İnşallah bu şekilde vatandaşlarımızın taleplerini karşılamak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

www.karakopru.bel.tr

 

facebook/Karakoprubel

 

twitter @ Karakoprubel

 

youtube/ Karakoprubel

 

Instagram/ Karakoprubel

 

REKLAM ALANI