Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BAŞKAN CANPOLAT, EĞİTİM YILININ İLK DERSİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU

BAŞKAN CANPOLAT, EĞİTİM YILININ İLK DERSİNDE ÖĞRENCİLERLE BULUŞTU
REKLAM ALANI
06.09.2021
A+
A-

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, 2021- 2022 Eğitim- Öğretim Yılının ilk dersinde öğrencilerle bir araya geldi. Haliliye Belediyesi olarak ilkokul ve ortaokul öğrencilerine kırtasiye yardımında bulunduklarının altını çizen Başkan Canpolat, eğitime destek noktasında çalışmalarının devam edeceğini kaydetti.

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir

2021- 2022 Eğitim- Öğretim Yılının ilk ders zilinde Başkan Mehmet Canpolat, İbni Sina İlkokulunda öğrencilerle buluştu. Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural’ın da yer aldığı buluşmada Başkan Canpolat, çocuklara yeni eğitim yılın da başarılar diledi.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

Haliliye Belediyesinin ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik hazırladığı kırtasiye yardımlarını da okul idaresine teslim ettiklerini ifade eden Başkan Canpolat, yeni eğitim yılına ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

Bir 5 kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan görseli olabilir
“Eğitim ve öğretimin yılının başladığı ilk gününde hep birlikte burada sahada okullarımızda olduk. Her zaman olduğu gibi Haliliye Belediyesi olarak tüm kurumlarla paydaş bir şekilde vatandaşlarımıza hizmet etmeye çalışıyoruz. Geçtiğimiz yıllarda da yine yaptığımız gibi bu yılda yine öğrencilerimize destek olmaya gerek kırtasiye anlamında gerekse farklı anlamlarda milli eğitimle işbirliği halinde kendilerinin yanında olmaya gayret ediyoruz, çalışıyoruz. Yine ilk ders gününde de Sayın Kaymakamımız Metin Esen’in himayelerinde hep birlikte şuanda okullarımızdayız. Hem eksiklerin giderilmesiyle alakalı hem de aynı zamanda öğrencilerimize katkı anlamında, destek anlamında kırtasiye desteğiyle ve bizim de yine gençlik merkezlerimiz olsun kütüphanelerimiz olsun hep birlikte inşallah geleceğimiz olan gençlerimize yatırımımıza devam edeceğiz diyorum.”

Bir 8 kişi, oturan insanlar, ayakta duran insanlar, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Kaymakam Metin Esen de, çocuklara eğitim yılında başarılar dilediği açıklamasında, “Bugüne kadar olduğu gibi bugünde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün talebi doğrultusunda onların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında her türlü desteği sağlayan Belediye Başkanımız Mehmet Canpolat bugünde okulumuza eğitimin başladığı ilk günde ihtiyaçların giderilmesi için kırtasiye yardımında bulunmuştur. Her zaman için bize desteklerini esirgemeyen belediye başkanımıza teşekkür ediyorum.”
İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ise yapılan desteklerden dolayı Haliliye Belediyesine ve Başkan Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.

Bir 4 kişi, ayakta duran insanlar ve yazı görseli olabilir

GENÇ SAFAHAT KİTABI HEDİYE ETTİ
Başkan Mehmet Canpolat, Haliliye Kaymakamı Metin Esen, İl Milli Eğitim Müdürü Fevzi Kurt ve Haliliye İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Vural ile birlikte Şanlıurfa Fen Lisesine geçti. Burada okul idaresi tarafından karşılanan heyet, daha sonra sınıfları ziyaret etti. Öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar dileyen heyet, daha sonra öğrencilere Haliliye Belediyesi tarafından hazırlanan Genç Safahat Kitabını hediye etti.

REKLAM ALANI