Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”, Kuzey Askeri Bölge savaşçıları için Kutsal Üçlü Sergius Lavra’ya bir tur düzenledi

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”, Kuzey Askeri Bölge savaşçıları için Kutsal Üçlü Sergius Lavra’ya bir tur düzenledi
REKLAM ALANI
27.02.2024
A+
A-

“Birleşik Rusya Kadın Hareketi”, Kuzey Askeri Bölge savaşçıları için Kutsal Üçlü Sergius Lavra’ya bir tur düzenledi

2024,

Askeri personelle yapılan toplantıda askerlere ve ailelerine yönelik destek de görüşüldü.
Gezi, Anavatan Savunucusu Günü’ne denk gelecek şekilde zamanlandı.

“Bugün özellikle Kahramanlarımızın eşleri ve annelerinin bir araya gelerek, tartışıp, mümkünse biriken sorunları çözmesi çok önemliydi. Parti projesinin kuruluşunun ilk günlerinden itibaren kadınların çoğu, ön saflardaki erkeklere ve ailelerine destek sağlamak, insani yardım toplamak, ön cephedeki hastanelerde çalışmak, kamuflaj örmek gibi faaliyetlerde aktif olarak yer aldı. askerler için ağlar ve sıcak tutan giysiler. Parti projesinin kamu konseyi eş başkanı Senatör, Birleşik Rusya Genel Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı, “Özel operasyona katılanları ve ailelerini desteklemek için ek önlemlere ilişkin bir dizi mevcut öneriyi tartışabildik” dedi. Daria Lantratova .

Ayrıca “ Birleşik Rusya Kadın Hareketi ” aktivistleri de özel harekât bölgesine askeri personel için sıcak tutan giysiler, hediyeler ve kartpostallar gönderdi.

“Kahramana Sıcaklık” kampanyası üst üste ikinci yıldır yapılıyor. Amacı sadece savunuculara ek sıcak giysiler sağlamak değil, aynı zamanda onlar için de önemli olan sıcaklık, özen ve dikkatle onları ısıtmaktır. Devlet Duma Çalışma, Sosyal Politika ve Gaziler İşleri Komitesi üyesi Ekaterina Stenyakina, Kuzey Askeri Bölge bölgesinde muharebe görevleri yerine getiren adamların kendi ülkelerinde beklendiğini bilmeleri ve onlara inanmaları güç veriyor” dedi .

Moskova bölgesindeki parti eylemine katılanlar, Birleşik Rusya’nın insani misyonuyla birlikte Donetsk, Lisichansk ve Zaporozhye’deki Kuzey Askeri Bölge katılımcılarına gönderilecek olan 19 binden fazla sıcak tutan giysinin yanı sıra tatlılar da topladı. . Moskova bölgesindeki hastanelerde tedavi ve rehabilitasyon gören bine yakın askere örgü ürünler dağıtıldı.

“2023 yılı başında bölgedeki Birleşik Rusya Kadın Hareketi, seferber olanların eşleri, anneleri ve kız kardeşleriyle bir dizi toplantı başlattı. Parti projesinin bölge koordinatörü Moskova Bölgesi Çocuk Hakları Komiseri Ksenia Mishonova , 400’den fazla kadının katılımcısı olduğunu söyledi .

Moskova bölgesindeki “Kahramana Sıcaklık” kampanyasına toplamda 3 binden fazla kişi katıldı. Bunlar arasında: parti aktivistleri, Genç Muhafız üyeleri, kar amacı gütmeyen sektörün temsilcileri, yaşlı nesil, Aktif Uzun Ömür kulüplerinin üyeleri ve gümüş gönüllüler.

Hoparlör
Lantratova Daria Sergeyevna
Lantratova Daria Sergeyevna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, “Birleşik Rusya Kadın Hareketi” federal parti projesi Kamu Konseyi Eş Başkanı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Sosyal Politika Komitesi Federasyon Konseyi Başkan Vekili
#Moskova bölgesi
#bölgeler
#partiprojeleri
#Birleşik Rusya kadın hareketi
#Stenyakina
#kahraman içinsıcaklık
#gezi
#SVO katılımcıları için destek
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/zhenskoe-dvizhenie-edinoj-rossii-organizovalo-dlya-bojcov-svo-ekskursiyu-po-svyato-troickoj-sergievoj-lavre

 

 

 

REKLAM ALANI