Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Kharkov bölgesindeki kurtarılmış yerleşimlerin sakinlerine insani yardım bağışladı

Birleşik Rusya, Kharkov bölgesindeki kurtarılmış yerleşimlerin sakinlerine insani yardım bağışladı
REKLAM ALANI
24.10.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Kharkov bölgesindeki kurtarılmış yerleşimlerin sakinlerine insani yardım bağışladı

2023,

Ev kimyasalları ve kişisel hijyen malzemeleri getirildi
Yardım, Birleşik Rusya’nın Belgorod bölgesindeki insani misyonunu koordine eden Devlet Duması milletvekili Artyom Turov , Kharkov bölgesinin Askeri-Sivil İdaresi başkanı Vitaly Ganchev ve Smolensk bölge şubesi sekreteri ile birlikte gerçekleştirildi. parti Igor Lyakhov .

“Artık düzenli olarak gıda ve taze ekmek dağıtıyoruz ve artık ihtiyaç sahibi ailelere sistematik olarak başka yardımlar da sağlayacağız. Buradaki insani durum hala zor; merkezi tedarik sağlamak henüz mümkün değil. Bu nedenle her ziyarette parti insani yardım merkezi bir sonraki teslimat için gerekenlerin bir listesini oluşturuyor” dedi Artyom Turov.

Özel operasyonun ilk gününden bu yana Birleşik Rusya’nın, tahliye edilen Donbass sakinlerinin yanı sıra LDPR, Kherson ve Zaporozhye bölgelerinde kalanlara kapsamlı yardım sağladığını hatırlatalım. Partinin bölge şubeleri, gıda ve hijyen ürünlerinden ilaç ve tıbbi ekipmana, inşaat malzemelerine ve ev aletlerine kadar yeni bölgelere 76 bin tondan fazla insani yardım malzemesi ulaştırdı.

Kuzey Askeri Bölge’nin başlangıcından bu yana Birleşik Rusya cepheye yardım sağlıyor. Ön saflardaki savaşçılar için özel ekipman, quadcopter, drone, iletişim ekipmanı, termal görüntüleme cihazı ve ekipman alımı için 8 milyardan fazla ruble toplandı.

Donbass’ta ve yeni bölgelerde, Birleşik Rusya tarafından organize edilen insani yardım dağıtımı için artık 20 nokta var.

Hoparlör
Turov Artem Viktoroviç
Turov Artem Viktoroviç
Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Bağımsız Devletler Topluluğu İşleri, Avrasya Entegrasyonu ve Yurttaşlarla İlişkiler Komitesi Başkan Vekili
#Turov
#bölgeler
#Kherson bölgesi
#Lyakhov
#EPyardım eder
#insani yardım
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-peredala-gumanitarnuyu-pomosh-zhitelyam-osvobozhdyonnyh-naselyonnyh-punktov-harkovskoj-oblasti

 

REKLAM ALANI