Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Magadan’da çocuk futbolu şenliği düzenledi

Birleşik Rusya, Magadan’da çocuk futbolu şenliği düzenledi
REKLAM ALANI
03.07.2023
A+
A-

Birleşik Rusya, Magadan’da çocuk futbolu şenliği düzenledi
2023,

Geleneksel olarak, Çocuk Sporları partisi projesi kapsamında avlu oyun alanlarında yapılır, restore edilir ve düzene sokulur.

Şenlik üçüncü kez düzenlendi. Mekan olarak yeni Nagaevsky mikro bölgesinin spor sahası seçildi. Etkinlik, “Birleşik Rusya’nın Genç Muhafızları” ve Magadan Bölgesi Futbol Federasyonu tarafından düzenlendi.

Spor şenliğine 10 takım katıldı: 8-10 yaş arası 70 çocuk. Organizatörler, en genç taraftarlar ve ebeveynleri için maçlar arasındaki molalarda eğlenceli bayrak yarışları düzenledi.

Birleşik Rusya bölge departmanı sekreteri Vali Sergei Nosov , gelecekte açık hava spor müsabakalarının düzenlenebileceği bu tür mekanların daha fazla olacağını kaydetti.

“Seçilen yön doğru. Peyzaj tesislerinde spor yapma imkanı da dahil olmak üzere bu tür açık alanlar daha fazla olacak. Örneğin, deniz kıyısında. Artık her bahçede spor sahalarında müsabakalar yapılabilmesi çok önemli” dedi.

” Çocuk Sporları ” parti projesinin kitlesel okul ve bahçe sporlarını geliştirmeyi amaçladığını hatırlayın. Belediye, bölge, tüm Rusya ve uluslararası düzeyde yarışmaların düzenlenmesini ve düzenlenmesini, popüler sporlarda belediye okulu ve bahçe liglerinin düzenlenmesini, okul ve bahçe takımları arasında tüm Rusya festivallerinin düzenlenmesini sağlar. Çocuk Sporları projesinde yer alan alanlardan biri de spor salonları ve okul stadyumlarının onarımı ve yapımıdır.

Konuşmacı
Nosov Sergey Konstantinoviç
Nosov Sergey Konstantinoviç
“Birleşik Rusya” partisinin Yüksek Konseyi üyesi. Partinin Magadan bölge şubesi sekreteri, Magadan bölge valisi.
#Magadan Bölgesi
#bölgeler
#partproje
#ÇocukSporu
#Futbol
#Festival
#Nosov
#MGER
#YoungGuardUnitedRussia
halka açık resepsiyon
İtiraz oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-organizovala-v-magadane-festival-detskogo-futbola

REKLAM ALANI