Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, Tataristan’dan Rubezhnoye’ye (LPR) 18 ton insani yardım kargosu teslim etti

Birleşik Rusya, Tataristan’dan Rubezhnoye’ye (LPR) 18 ton insani yardım kargosu teslim etti
REKLAM ALANI
11.05.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, Tataristan’dan Rubezhnoye’ye (LPR) 18 ton insani yardım kargosu teslim etti
2024,

İçinde temel öğeler, ev kimyasalları, yiyecek ve su bulunur.
Zainsky ve Spassky ilçelerinin başkanları Razif Karimov ve Tataristan Devlet Konseyi yardımcısı Fargat Mukhametov , Tataristan bölge şubesi işletme müdürü Dinar Bariev , partinin bölge şubesinden ve Nefis hayır vakfından şehre yardım getirdi. Birleşik Rusya Andrey Gubanov ve Birleşik Rusya Genç Muhafızları bölgesel şubesinin ekibi.

Kargo, kılavuzları, öğretim yardımcılarını ve öğrencileri Birleşik Devlet Sınavına hazırlamak için gerekli olan her şeyi içeriyor.

Partinin Rubezhansky yerel şubesi sekreteri Alexey Okolelov, bu tür girişimlerin şehir için büyük önem taşıdığını vurguladı. Ortak çabalar yoluyla Rubezhnoye’nin iyileşmesine ve gelişmesine yardım etmenin mümkün olacağına olan güvenini dile getirdi.

“Bu yardımın nasıl rahatlama ve umut getirdiğini, sakinlerin kalplerini birlikte her türlü engeli ve zorluğu aşabileceğimize dair güvenle doldurduğunu görmek güzel. Zor durumda bize destek veren kardeş Tataristan halkına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hoparlör
Okolelov Alexey Yurievich
Okolelov Alexey Yurievich
LPR Halk Konseyi Yardımcısı
#Okolelov
#bölgeler
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Tataristan Cumhuriyeti
#insani yardım
#ERyardım eder
#helpDonbass
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dostavila-iz-tatarstana-18-tonn-gumanitarnogo-gruza-v-rubezhnoe-lnr

 

REKLAM ALANI