Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Birleşik Rusya, yeni bölgelere ve cepheye 82 bin tondan fazla insani yardım ulaştırdı

Birleşik Rusya, yeni bölgelere ve cepheye 82 bin tondan fazla insani yardım ulaştırdı
REKLAM ALANI
02.01.2024
A+
A-

Birleşik Rusya, yeni bölgelere ve cepheye 82 bin tondan fazla insani yardım ulaştırdı

İnsani yardım misyonuna parti şubeleri, kamu resepsiyonları, iş dünyasından temsilciler, STK’lar ve ülke çapındaki bölge sakinleri katılıyor.
Partinin Genel Konseyi sekreter yardımcısı Anna Kuznetsova , insani işbirliği genel merkezi başkanı, Birleşik Rusya’nın yeni bölgelere ve cepheye yardım etme çalışmalarının 24 saat devam ettiğini vurguladı .

“Yurt sakinlerine ilaç, yiyecek, giyecek, inşaat malzemesi ve çok daha fazlasını ulaştırıyoruz. Ortaklarla birlikte – Sağlık Bakanlığı, FMBA, Eğitim Bakanlığı, Savunma Bakanlığı, “Kendi Vatanımızı Terk Etmiyoruz” vakfı, “Sağlıklı Anavatan” hareketi, “Rus Demiryolları” JSC, 700’den fazla çocuk götürüldü tedavi için,” diye genel merkez toplantısında belirtti.

Gönüllüler, ön cephede yaşayanlara yardım ediyor, gıda ve ilaç dağıtımına yönelik hedeflenen talepleri yerine getiriyor ve bekar insanlara ve geniş ailelere özel ilgi gösteriyor.

“Son zamanlarda Energodar’a 10 ton gıda ve temel malzeme teslim edildi. Şehirde de çalışmalar organize edildi ancak ön cephedeki köylerin insani desteğe ihtiyacı var. Mariupol’da MGER, hareket kabiliyeti kısıtlı bekar vatandaşlara sıcak yemek dağıtmak için bir proje başlattı” diye açıkladı Anna Kuznetsova.

Birleşik Rusya ve Hayat Yolu Vakfı’nın desteğiyle yetimhanelerde “Ben Seninleyim” projesi hayata geçiriliyor. Partisi LDPR, Zaporozhye ve Kherson bölgelerinde faaliyete geçti ve 13 bölgeye yayıldı. Doktorlar 18 kurumu ziyaret ederek 800’den fazla çocuğu muayene etti. Birkaç düzine kişi tedavi için federal kliniklere gönderildi.

Anna Kuznetsova, “Birleşik Rusya” halk programına göre ve bölge liderlerinin desteğiyle yeni bölgelerde barışçıl yaşamın yeniden tesis edildiğini, konut ve sosyal tesislerin inşa edildiğini, eğitim sorunlarının çözüldüğünü ve sağlık hizmetlerinin yeniden tesis edildiğini kaydetti. sistem inşa ediliyor.

“İlaç tedariği sağlandı ve hastanelerde modern ekipmanlar ortaya çıkıyor. Partinin insani karargahı ek ekipman getiriyor. Doktor açığı, doktor ve uzman ziyaretleri düzenlenerek kısmen telafi ediliyor. Tedaviye özel yaklaşım gerektiren çocukların tıbbi muayenesi ve yönlendirilmesi konusunda çalışmalar yürütülüyor” diye açıkladı Anna Kuznetsova.

Genç Muhafız gönüllüleri insani misyona aktif olarak katılıyor. Lugansk askeri hastanesi Mariupol’un yoğun bakım hastanesinde, adını taşıyan hastanede sürekli çalışıyorlar. Donetsk’teki Kalinina. Eylül 2023’te Kherson bölgesinde MGER pedagojik iniş partisi başladı. Aktivistler onun adını taşıyan bir futbol okulu açtı. Andrey Solomatin, Shakhtersk’te ücretsiz bir sambo bölümü olan Mariupol topraklarında.

Belgorod bölgesindeki yaklaşık 10 bin mülteci aile, partinin insani yardım merkezinin himayesi altında. Gönüllüler Kharkov bölgesindeki ön cephedeki köylere yiyecek dağıtıyor.

Anna Kuznetsova, partiye insani yardım çalışmalarında yardımcı olan herkese teşekkür etti.

“Genç Muhafız gönüllüleri ön saflarda savaşıyor, hastanelerdeki yaralıların bakımına yardım ediyor, yalnız ve engelli vatandaşlara, kendilerini zor yaşam durumlarında bulan insanlara destek oluyor. Rusya Acil Durumlar Bakanlığı merkeze kapsamlı destek sağlıyor. Departman çalışanları en zor şartlarda çalışmaktadır. Sağlıklı Anavatan hareketi, Donbass şehirlerinde spor sahaları açıyor ve çocuklara büyük yardım sağlıyor. “Kendi Hakkımızdan Vazgeçmiyoruz” Vakfı, askeri personele yardım ediyor ve yeni bölgelerden gelen çocukların rehabilitasyonunu organize ediyor. Yardım eden herkese teşekkürler” diye ekledi insani yardım merkezi başkanı.

Buna karşılık, Acil Durumlar Bakanlığı Başkan Yardımcısı Albay General Viktor Yatsutsenko , Birleşik Rusya’ya ülke çapında insani yardım toplama çalışmalarına yaptığı özel katkılardan dolayı teşekkür etti.

Bakan yardımcısı, “Sizlerle yakın temas halinde, Cumhurbaşkanımızın bize verdiği görevi başarıyla yerine getiriyoruz” dedi.

Hoparlör
Kuznetsova Anna Yurievna
Kuznetsova Anna Yurievna
Parti Genel Konseyi Sekreter Yardımcısı, Rusya Federasyonu Federal Meclisi Devlet Duması Başkan Yardımcısı, Parti Genel Konseyi Başkanlık Divanı Komisyonu Başkanı, vatandaşların Parti Başkanına yaptığı itirazlarla çalışma konusunda Parti D.A. MEDVEDEV, Parti Genel Konseyi Anneliğin, Çocukluğun ve Aile Desteğinin Korunması Komisyonu Başkanı
#SVO
#Donetsk Halk Cumhuriyeti
#Lugansk Halk Cumhuriyeti
#Kherson bölgesi
#Zaporozhye bölgesi
#insani misyon
#Kuznetsova
#MGER
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/edinaya-rossiya-dostavila-bolee-82-tysyachi-tonn-gumpomoshi-v-novye-regiony-i-na-front

REKLAM ALANI