Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

BRİTANYA SHEINSPIRES VAKFINDAN ELİF ÖĞRETMENE ÖDÜL

BRİTANYA SHEINSPIRES VAKFINDAN ELİF ÖĞRETMENE ÖDÜL
REKLAM ALANI
29.12.2023
A+
A-

BRİTANYA SHEINSPIRES VAKFINDAN ELİF ÖĞRETMENE ÖDÜL

Elif öğretmenin hikayesi Kars’tan Britanya’ya kadar uzanıyor. Denizli Merkezefendi Pınar Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi Öğretmeni Elif Selçuk Britanya Sheinspires Vakfın’dan 2023 ‘’Rising Star’’(Topluluğuna ilham olan, liderlik yapan kadın) kategorisinde ödül alarak ülkemize bir gurur yaşattı. Britanya dönüşü Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan Elif Öğretmen’i makamında kabul etti.

Açıklama yok.
Başarılı öğretmen Elif Selçuk,
‘’Eğitim adına katkılarımın uluslararası düzeyde takdir edilmesi, kategorimde 20 kadın arasından seçilerek tarihe bu ödülü alan 2. Türk kadını olarak geçmek benim için büyük bir onurdur” dedi.

Britanya She Inspires Foundation isimli Vakıf tarafından düzelenen Sheinspiresawards 2023 yarışmasında bu yıl ülkemizi Denizli Merkezefendi Pınar Baha Abalıoğlu Anadolu Lisesi Öğretmeni Elif Selçuk temsil etti. 23 Kasım’da Manchester Bolton’da gerçekleştirilen bir gala gecesinde 17 kategoride ödül verildi. Dünyanın çeşitli ülkelerinde yaşayan kadınların cesaret, zafer, nezaket, şefkat, dönüşüm, beceri ve başarının olağanüstü örneklerini sergilediği ödül gecesinde; küresel düzeyde başarılı çalışmalar yapan kadınlar onure edildi.

Açıklama yok.

Elif Selçuk, törende yaptığı konuşmada, “Bir eğitimci olarak kız çocuklarının potansiyellerini keşfetmelerine destek olarak pozitif etki oluşturmalarını arzuladım. O yüzden bu ödülü kız çocuklarının hayatına dokunmayı başarmış bütün kadınlara armağan ediyorum.’’ şeklinde konuştu. Elif Selçuk, Sheinspiresawards’un 2023 ‘’Rising Star’’(Topluluğuna ilham olan, liderlik yapan kadın) kategorisinde yarışan 20 başarılı kadın arasından seçilerek Manchester Bolton’da gerçekleştirilen bir gala gecesinde ödül aldı. Böylece bu ödülü alan 2. Türk kadını olarak tarihe geçti. 2021 yılında bu ödülü ilk alan Türk kadını, Global Teacher Prize kapsamında Dünya’nın ilk 10 öğretmeni arasında olmayı başaran Samsun’da görevli Nurten Akkuş öğretmen olmuştu.

REKLAM ALANI