Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CEVHERİ “ŞANLIURFALILAR HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AK PARTİ’NİN YANINDA DURACAK”

CEVHERİ “ŞANLIURFALILAR HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AK PARTİ’NİN YANINDA DURACAK”
REKLAM ALANI
29.04.2023
A+
A-

CEVHERİ “ŞANLIURFALILAR HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AK PARTİ’NİN YANINDA DURACAK”

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve 28. Dönem Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, 14 Mayıs Genel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Cevheri, Karaköprü’deki esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelerek destek istedi.

 

 

 

 

 

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve adayı Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında bir araya geldiği esnaf ve vatandaşlardan 14 Mayıs genel seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye destek istedi.

Saha çalışmasının ardından Sağlık-Sen’in düzenlediği programa katılan Cevheri, Hiçbir gücün Şanlıurfa’nın kalesini yıkamayacağını belirterek “İnanıyorum ki benim güzel halkım, güzel milletim ve kardeşlerim geçmişte olduğu gibi bundan sonra da bu emperyalistlere dur diyecektir. 14 Mayıs’ta ‘yeter’ söz milletindir” diyen Menderes’ten sonra bugün de benim milletim artık buradan Türkiye’den ve Şanlıurfa’dan emperyalistlere karşı durarak, “Ben Recep Tayyip Erdoğan’ın yanındayım” diyecektir. Biz Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz, düşürmeyeceğiz ve Türkiye’yi koşar adımlarla dünya lideri yaparak zirveye çıkaracağız” dedi.

Ziyaretlerinde Cevheri’ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Kaytan eşlik etti.

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 83
TARİH : 29.04.2023
HABER BAŞLIĞI : CEVHERİ “ŞANLIURFALILAR HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AK PARTİ’NİN YANINDA DURACAK”

 

REKLAM ALANI