Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Çevresel faktörlere karşı koruyucu kalkan

Çevresel faktörlere karşı koruyucu kalkan
REKLAM ALANI
31.07.2021
A+
A-

Ellerinize B-good ile iyi davranın

Zamanın bir adım önünden giden yenilikçi bakış açısı ve uzmanlığıyla tüketicilerle dostluk kuran B-good, kozmetiğe ellerden başlıyor. Geliştireceği büyüleyici koleksiyonun ilk temsilcisi olan B-good Hydro Effect Nemlendirici El Bakım Kremi ile ellerin azalan motivasyonunu geri kazandırıyor. B-good Hydro Effect Nemlendirici El Bakım Kremi, zengin içeriğiyle cilt kusurlarıyla savaşırken, tazelik hissi ve mutluluk veren kokusuyla da gündelik yaşama kalıcı izler bırakıyor. Siz de B-good uzmanlığı ile geliştirilen el kremi ile vücudunuzun vitrini olan ellerinizin şıklığını tamamlayabilir, hayatı kolaylaştıran boyutuyla mutluluğun kokusunu her an yanı başınızda hissedebilirsiniz!

 

Ellerimiz, bedenimizin en çok göz önünde bulunan bir parçası olarak her mevsim vücudumuzun vitrinini oluşturuyor. İçerisinde bulunduğumuz yaz aylarında güneşin zararlı ışınlarından ötürü aşırı yıpranabiliyor. “be good to yourself” sloganıyla eczaneler aracılığıyla tüketicilerle buluşan B-good, kozmetik alanına yönelik geliştirdiği ilk ürünü olan B-good Hydro Effect Nemlendirici El Bakım Kremi ile kısa sürede etkili bir çözüm sunuyor. Onarıcı ve besleyici etkisi mutluluk veren kokusu ve hayatı kolaylaştıran boyutuyla gündelik hayatın vazgeçilmezleri arasındaki yerini alıyor.

 

Büyüleyici koleksiyonun öncü ürünü

Cerrahi maskeden, dezenfektana, yara bandından, sargı bezi, bandaj ve flaster çeşitlerine kadar geniş ürün yelpazesini “be good to yourself” sloganıyla tüketicilerle buluşturan B-good; kozmetik ürünleriyle ailesini genişletiyor. Yüzde 100 yerli Türk markası olarak uzmanlığı ve üstün teknolojisinden gelen gücüyle büyüleyici bir koleksiyonu tüketicilerle buluşturmaya hazırlanan marka, kozmetiğe el kreminden başlıyor. B-good, öncü ürünü B-good Hydro Effect Nemlendirici El Bakım Kremi ile çevresel etkilerden dolayı yorgun düşen ellere dinamizm getiriyor. Sağlıklı ellerin günlük bakımını üstlenirken, aşırı yıpranmış ellerde de hızlı ve etkili bir onarım süreci başlatıyor.

 

Gündelik hayatın her anında yanınızda

B-good Hydro Effect Nemlendirici El Bakım Kremi, özel olarak geliştirilen zengin bileşimiyle nemlendirici ve besleyici etkiyi aynı anda sunuyor. İçeriğindeki hyalüronik asit ile ellerin zamana karşı direnişini, e vitamini ile de daha pürüzsüz görünmesini destekliyor. Zamana bağlı olarak ellerde oluşan kırışık ve sarkık görünümü geciktirmeye yardımcı olurken, cilt kusurları ile savaşarak ellerin kaybolan motivasyonunu geri getiriyor. Jojoba yağı da içeren çok özel formulü ile cildin yağ dengesinin korunarak esneklik kazanmasına yardımcı oluyor.

 

Çevresel faktörlere karşı koruyucu kalkan

B-good Hydro Effect Nemlendirici El Bakım Kremi, yaz aylarında cildin ihtiyacı olan nemi karşılarken olumsuz çevresel faktörlere karşı koruyucu bir kalkan oluşturuyor. Tüm cilt tiplerine uygun şekilde geliştirilen B-good Hydro Effect Nemlendirici El Bakım Kremi, kalıcı tazelik hissi veren kokusuyla da gündelik hayatın her anına eşlik ediyor.

 

Alerjen cilt tipine uygun

GMP şartlarına uygun olarak geliştirilen B-good Hydro Effect Nemlendirici El Bakım Kremi, paraben, parafin ve silikon içermeyen çok özel formülüyle alerjen ciltlerde de uygulanabiliyor. Sadece eczanelerde bulabileceğiniz B-good Hydro Effect Nemlendirici El Bakım Kremi 29.90 TL fiyatıyla raflardaki yerini aldı. Her türlü alerjen tarama testleri ve dermatolojik testlerden başarı ile geçen krem, gün içinde ihtiyaç duyduğunuz her an yanı başınızda!

 

EDİTÖRE NOT:

B-good, 2015 yılında kurulan Honnes’in bünyesinde, eczane modelli bir marka olarak piyasaya adım attı. 5 yıldan bu yana eczane kanalı ile satış faaliyetlerini sürdüren B-good, cerrahi maskeden, dezenfektana, yara bandından, sargı bezi, bandaj ve flaster çeşitlerine kadar oldukça geniş ürün yelpazesiyle tüketiciyle kurduğu dostluğu pekiştirdi. “be good to yourself” sloganıyla her kesimden tüketiciye dokunan B-good, ürünlerini Honnes’in uluslararası geçerliliğe sahip sertifikalar ile belgelenmiş Çayırova-Kocaeli’ndeki modern tesisinde üreterek eczane kanalıyla tüketicilere ulaştırılıyor. Üst düzey üretim teknolojisi, kaliteli ürünleri ve yenilikçi yaklaşımıyla hayatı kolaylaştırmaya odaklanan marka, geliştirdiği el kremiyle kozmetik sektörüne adım attı. Öncü ürünüyle sağlık alanındaki uzmanlığını kozmetik sektörüne kazandıran marka, bu alanda geliştireceği yeni koleksiyonlarını tüketicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Honnes’in bünyesinde B-good’un dışında perakende satış kanalları için geliştirilen Getwell ve BandUff, hastane ve sağlık merkezleri için geliştirilen Alpheta ile Clivex markaları da yer alıyor.

REKLAM ALANI