Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

CG GROUP AŞ. YÖNETİM KURULU BAŞKANI CENGİZ GİDER `DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

CG GROUP AŞ. YÖNETİM KURULU BAŞKANI CENGİZ GİDER `DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
11.05.2024
A+
A-

CG GROUP AŞ. YÖNETİM KURULU BAŞKANI CENGİZ GİDER `DEN ANNELER GÜNÜ MESAJI

CG GROUP AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Avrupa Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Cengiz Gider, ’Anneler Günü’’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Türkiye Avrupa Kalkınma Vakfı Genel Başkanı Cengiz Gider, Mesajında şu ifadelere yer verdi;

Sevgi, şefkat, sabır ve fedakârlıkla sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde önemli bir sorumluluk üstlenen her koşulda seven, koruyan, kollayan annelerimizin, Anneler Günü kutlu olsun.

Sadece bir çocuğu dünyaya getirmekle sınırlı olmayan, onu yaşamının her aşamasında karşılık beklemeden seven, yönlendiren ve hayatını ona göre şekillendiren kişidir anne. O sebeple annelerimiz, hayatımızın her anında yolumuzu aydınlatan ışık misali ömrümüze şekil veren en kıymetli hazinelerimizdir.

Annelerimizi, hayatta hiçbir zaman yeri doldurulamayan, değeri hiçbir şeyle ölçülemeyen, dünyadaki en yüce duygulara sahip kişiler olarak niteleyen ve cenneti annelerin ayakları altına seren kadim bir medeniyetin mensubu ve taşıyıcıları olarak bizler de onların ne denli kıymetli bir makamda bulunduğunu aklımızdan çıkarmamalı, onları mutlu etmenin ve onlara hak ettikleri değeri vermenin, onlara layık birer evlat olmak için çaba göstermenin en büyük vazifelerimiz arasında olduğunu unutmamalıyız.

Annelerimize yalnızca yılda bir gün kutlanan ‘Anneler Günü’nde değil, hayatımızın her anında, aklımızın ve gönül hanemizin bir köşesinde yer vermeli, onlara daima minnettar olduğumuzu hatırlatmalı, hürmette kusur etmemeli, onları sınırsız sevgi ile kucaklamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, hayattaki en değerli varlıkları olan evlatlarını bu vatanın kutsal topraklarına emanet eden şehit annelerimiz başta olmak üzere, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü tebrik ediyorum. Sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınların Anneler Günü’nü kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI