Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

“CUDİ FESTİVALİ” ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SEFİNE’DE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİMİ DÜZENLENDİ

“CUDİ FESTİVALİ” ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA SEFİNE’DE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİMİ DÜZENLENDİ
REKLAM ALANI
13.07.2021
A+
A-

“Cudi Festivali” etkinlikleri kapsamında Sefine’de gerçekleştirilen havai fişek gösterimi ile Cudi Dağı ve Şırnak şenlendi.

Valimiz Ali Hamza Pehlivan, eşi Yıldız Pehlivan Hanımefendi ve kızları Nevra ve Irmak ile birlikte Cudi Dağı Sefine Bölgesinde gerçekleştirilen havai fişek gösterimini Cumhuriyet Meydanında gençler ve vatandaşlarla birlikte izledi.

Etkinliğe Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Ali İhsan Ersoy, Belediye Başkanı Mehmet Yarka ve eşi Fatma Yarka, Cumhuriyet Başsavcı V. Mehmet Fatih Kurt, Vali Yardımcısı Tunahan Efendioğlu, Silopi Kaymakamı Can Kazım Kuruca ve eşi Eda Kuruca, İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, İl Jandarma Komutan V. Yarbay Ali Bahadır Aslan ve TSO Başkanı Osman Geliş de iştirak etti.

Etkinliğin ardından Vali Pehlivan, alanda kurulan covid-19 aşı stantını ziyaret ederek aşılama çalışmalarının gidişatı hakkında bilgi aldı ve alanda bulunan vatandaşlarla tek tek görüşerek koronavirüsle mücadelede aşı olmaya davet etti.

İl Sağlık Müdürü Opr. Dr. İsmail Başıbüyük, Belediye Başkanı Mehmet Yarka’ya covid-19 3. doz aşısı yaptı.

Kaynak:http://www.sirnak.gov.tr/cudi-festivali-etkinlikleri-kapsaminda-sefinede-havai-fisek-gosterimi-duzenlendi

REKLAM ALANI