Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Duru Kuyumculuk İnstagram Takipçilerine Çeyrek Hediye Etti

Duru Kuyumculuk İnstagram Takipçilerine Çeyrek Hediye Etti
REKLAM ALANI
09.09.2021
A+
A-

Duru Kuyumculuk İnstagram Takipçilerine Çeyrek Hediye Etti

Duru Kuyumculuk, altın sektöründeki bilgi birikimi, müşteri memnuniyeti ve satış sonrası hizmetleri ile Adana’da kuyumculuk sektörünün öncüsü konumundadır. Adana’nın en tanınmış yerel markası olma hedefiyle yola çıkan, Duru Kuyumculuk, bugün sektörünün en gözde ve güvenilir firma bilinirliğine ulaşmış, yenilikçi yapısı, geniş ürün yelpazesi ile 24 yıldır sektörde hizmet vermektedir. Altın trendlerini yakından takip ederek günümüzün değişen moda akımlarını ve estetik kavramlarını, tüketicilerin tercihlerini birleştirerek farklı ve özgün tasarımlarını müşterilerinin beğenisine sunmaktadır.
Adana’nın Seyhan ilçesindeki merkezi yerde hizmet verirken, bir diğer yer Adana’nın önemli yerlerinden biri olan Çukurova’da da hizmet vererek müşterileri için vazgeçilmez adresin tercihi durumundadır.

Açıklama yok.

Son zamanlarda sosyal medya üzerinden siparişleri çoğalan Duru Kuyumculuk kendi sosyal medya hesabı İnstagram’dan takip edenler için kura çekerek kazanan şanslılara çeyrek altın hediye etti.

Duru Kuyumculuğun, mağazalarında müşterilerine eşsiz ve özel tasarımlarını içeren ürünleriyle yıldan yıla güvenilir ve başarılı hizmetler vermeye devam etmektedir.

Açıklama yok.
Altın kolyeler, altın küpeler, altın saatler, altın zincirler, altın bileklikler, altın yüzükler ve diğer birçok koleksiyon arasından seçim yapın. Art arda gelen bağımsız kuyumcular, genellikle sanat kolejinde eğitim görmüş ve radikal fikirlere dalmış nesiller tarafından geleneklere meydan okundu.

Açıklama yok.

Duru Kuyumculuk işletmecileri Murat Duru ve Yüksel Duru ; Tarzını Yansıtan Şıklık;

Altın takıların göze çarpmak için tasarlanmadığını unutmayın. Bir kuyumcuda alışveriş yapıyorsanız, mevcut kıyafetinizle hangilerinin en iyi göründüğünü görmek için birkaç bilezik, altın kolye, yüzük, bileklik deneyin. Örneğin Bileziğinizi denemek için tam olarak çıkaramıyorsanız, hangilerini giymek istediğinizi görebilmek için yanınızda bir fotoğraf getirebilirsiniz. Farklı bileklikleri karıştırıp eşleştirmekten korkmayın. Bir kuyumcuya gidip kendin olman gerektiğini söylüyorlar ama bu tavsiye daha zamanında olamazdı. Düğün Takısı veya başka bir özel gün gibi önemli bir etkinliğiniz olduğunu biliyorsanız, takılarınızı güzel görünüp görünmeyeceği konusunda endişelenmek yerine şık bir şekilde takabilmeniz için altın bir bileklik setine yatırım yapmak iyi bir fikir olabilir.

Haber : Ferhat Aydoğan

REKLAM ALANI