Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

EREN MESCİ ‘YARA’ İle Büyük Çıkış!

EREN MESCİ  ‘YARA’  İle Büyük Çıkış!
REKLAM ALANI
24.11.2021
A+
A-

İlk profesyonel tekli çalışması ‘Yara’ yı müzikseverlerin beğenisine sunan başarılı rapçi Eren Mesci büyük beğeni topladı.

Çıktığı günden bu yana trendlerde yerini koruyan Eren Mesci ‘Yara’ şarkısının hikayesi ile çok konuşuldu.

Küçük yaşlarda seyyar satıcılık yaparak hayata erken atılan Eren Mesciyaşadıklarını kaleme aldığı ‘Yara’ şarkısı ile iyi bir çıkış yakaladı. Kısa zaman da paylaşım rekorları kıran şarkısı ile dikkat çeken başarılı rapçi şu sıralar ikinci şarkısının hazırlıklarını sürdürüyor.

Söz ve müziği Eren Mesci’ye ait ‘Yara’şarkısının video klip yönetmenliğini ise Kubilay Akar üstlendi.

Birkaç ünlü rap sanatçısından düet teklifleri aldığını bildiğimiz Eren Mesci’nin yeni projesinde hangi isimle düet yapacağı da merak konusu.

Çalışmalarını son sürat devam ettiren başarılı rapçi elinde kendi yazdığı çok fazla şarkı olduğunu ve hepsinin bir hikayesi olduğunu, daha çok konuşulacağını belirtti.

DİNÇER KARACALAR-İSTANBUL

REKLAM ALANI