Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Genç Popçu AHMET KARA Durmuyor!

Genç Popçu AHMET KARA Durmuyor!
REKLAM ALANI
31.12.2021
A+
A-

AHMET KARA’nın Yeni Hiti ‘Mesafeler’ Yakında!

Genç Popçu AHMET KARA Durmuyor!

Daha önce yayımladığı ‘Film Gibi’ şarkısıyla büyük beğeni toplayan genç müzisyen Ahmet Kara ‘Mesafeler’ adını verdiği yeni şarkısını Jooy Müzik etiketiyle müzikseverlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor.

İlk çıkış şarkısı Film Gibi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan, dijital platform listelerinde üst sıralara yerleşen Ahmet Kara farklı ses rengi ve tarzıyla da oldukça beğenildi. Bir kaç aydır yeni projesine yoğunlaşan genç müzisyen söz ve müziği kendisine ait ‘Mesafeler’ i yakın zamanda müzikseverler ile buluşturacak olmanın heyecanını yaşıyor.

Şarkının video klip çekimleri Osman Deniz yönetmenliğinde İstanbul sokaklarında 10 kişilik bir ekiple toplam 2 günde tamamlandı. Müzik yaşamında Oğuzhan Koç ve Bilal Sonses’i örnek aldığını, onların müzikal kariyerinin kendisini çok şevklendirdiğini belirten genç ve başarılı müzisyen Ahmet Kara; ‘Daha yolun çok başındayım, başarılarla dolu bir iş yaparak başladım, müzik yaşantımın devamınında böyle olmasını diliyorum.’ Diyerek duygularını dile getirdi.

Ahmet Kara ‘Mesafeler’ Jooy Müzik etiketiyle Ocak ayının ilk günlerinde tüm dijital platformlarda ve NetD Youtube kanalında video klibiyle yayında olacak

DİNÇER KARACALAR

REKLAM ALANI