Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

LİMAN MAHALLESİNİN GENÇ MUHTAR ADAYI ERTAN İPEK

LİMAN MAHALLESİNİN GENÇ MUHTAR ADAYI ERTAN İPEK
REKLAM ALANI
06.02.2024
A+
A-

LİMAN MAHALLESİNİN GENÇ MUHTAR ADAYI ERTAN İPEK

Tüm Türkiye’de gözler 31 Mart ta yapılacak yerel seçimlere çevrildi. Bazı bölgelerde ki muhtarlık yarışları birçok şehirde ki belediye başkanlıklarını aratmaz durumda. Nüfusun yoğun olduğu yerlerden bir tanesi de Antalya’nın gözbebeği Konyaaltı ilçesinin Liman Mahallesi.

Açıklama yok.

Turizmin başkenti olarak bilinen Antalya’nın Mavi Bayrak ödülü almış Konyaaltı sahiline en yakın mahallesi olan, yerli yabancı binlerce insanın yaşadığı Liman mahallesinde Muhtarlık yarışı hız kazandı. Bu hafta ki ziyaretimiz Liman mahallesinde ki Muhtarlık yarışının en iddialı adayı olan genç ve dinamik isim Ertan İPEK.

 

Açıklama yok.

 

Antalya’nın en turistik mahallesi diye bilinen ve yerli, yabancı binlerce turisti ağırlayan Liman mahallesinde hizmet yarışına dahil olan Ertan İPEK Liman mahallesinde yıllardır esnaf olarak hizmet verdiği halka önümüzde ki beş yıl da Muhtar olarak hizmet vermeye hazırlanıyor.

 

 

Açıklama yok.

1996 Haziran Doğumlu olan Ertan İPEK Türkiye’ de ki değişimin artık Liman mahallesine de gelmesi gerektiğini ve artık gençlerin de ülke yönetiminde ve ülke hizmetinde yerlerini alması gerektiğine inanıyor. Halka hizmet etmek ülkeye hizmet etmektir diyen Ertan İPEK Antalya’nın en gözde mahallelerinden olan Liman mahallesinin yıl içerisinde binlerce insanı misafir ettiğini, bu bölgeye gelen her turistin o bölgenin halkına, esnafına ve gelişimine katkı sağladığını söyledi.

 

Açıklama yok.

Liman mahallesinde yaşayan insanların huzur ve refah içinde yaşamalarını sağlamak, bunun için gerekli şartların oluşması için yapılacak hizmetin eşit şekilde ulaştırılması için devlet kurumları ile halk arasında ki köprünün oluşturulması ve bu köprünün dinç ve dinamik olması gerektiğini savunan Ertan İPEK muhtarlık süresince Liman mahallesinde hizmetin herkese ulaşmasını sağlayacağının taahhüt etti.
Mahalle halkı tarafından çok sevilen ve arkasında büyük bir destekle muhtarlık yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Ertan İPEK 28 Yıldır yaşadığı mahallede neredeyse herkesi birebir tanıdığını, bölgede kimin neye ihtiyacı olduğunu iyi bildiğini, bunun da muhtarlık görevi esnasında kendisinin en büyük avantajı olduğunu söyledi. Ertan İPEK, Bölgesinde bulunan seçmenlerin kültürlü ve bilinçli bir toplumdan oluşmasının en büyük avantajı olduğunu söyledi. Aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alınamayacağının artık aşikar olduğunu ve yeni şeylerin olması için artık yeniliğin limana da gelmesi gerektiğini vurguladı.
Turizm bölgesine yakışacak bir mahalle için mücadele edeceğini söyleyen Ertan İPEK Liman mahallesinde insanların hayatlarını zorlaştıran bütün engellerin ortadan kaldırılacağını, belediye ve hükümetin yapacağı hizmetlerin Liman mahallesine gelmesi için katkı sağlayacağını, Liman mahallesinde uygulayacakları muhtarlık sisteminin Türkiye’ ye örnek teşkil edeceğini belirtti.

Liman Mahallesi aynı zamanda Konyaaltı’nın, Antalya’nın hatta Türkiye’nin reklam yüzü olduğunu ifade eden Ertan İPEK, Liman mahallesinde yapacağımız faaliyetler, verilecek hizmetler bizim aslında dünyaya yapacağımız reklamdır dedi. Bir çok projelerinin olduğunu belirten Ertan İPEK bu projelerin hayata geçirilmesi ile liman mahallesinde insanların daha huzurlu ve güvende olacaklarını, bu ortamın yaratılmasında en büyük katkıyı yapacaklarına inandıklarını söyledi. Liman mahallesinde ki muhtarlık seçimlerinde bilinçli oy kullanılacağına inandığını belirten Ertan İPEK gençliğin ve dinamikliğin önümüzde ki beş yıl boyunca Liman mahallesine hizmet edeceğini ve bölge de yaşayan bütün seçmenlerin bunu istediklerini belirtti. Liman Mahallesi Muhtar Adayı Ertan İPEK’ e başarılar diliyoruz.
HABER MERKEZİ

REKLAM ALANI