Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET DANAOĞLU, GELECEK PARTİSİ 2.YAŞINDA

MEHMET DANAOĞLU, GELECEK PARTİSİ 2.YAŞINDA
REKLAM ALANI
19.12.2021
A+
A-

Danaoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Nizip İnşaat Müteahhitler Derneği Başkanı Yüksek Mimar Mehmet Danaoğlu, partilerinin kuruluşunun 2.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Danaoğlu, mesajında Gelecek Partisi’nin bu genç ruhunun Türk siyasetine yeni bir yön verdiğini dile getirdi. Danaoğlu “2 yıl önce bu gün Ahmet Davutoğlu’nun öncülüğünde bu yola çıktık. Ortak bir gelecek kurmak ve yeni şeyler söylemek üzere çıktığımız bu güzel yolun kuruluşunun 2. yıldönümünü kutluyorum. İlçe teşkilatı olarak kurucu değerlerimize sahip çıkarak ülke geleceği için çalışmalarımızı yapıyoruz. Seçimlere hazırız ve şehrimizin her bölgesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hep beraber güzel bir gelecek inşa etme için buradayız ve olmaya devam edeceğiz.” dedi.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI