Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

MEHMET TEVFİK GÜLSOY `DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI

MEHMET TEVFİK GÜLSOY `DAN GAZİLER GÜNÜ MESAJI
REKLAM ALANI
17.09.2022
A+
A-

MTG Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Birecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Tevfik Gülsoy, 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

MTG Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Gülsoy, mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Bizler, “Ölürsem şehit, kalırsam gazi olurum” diyerek nice kahramanlıklar destanı yazan bir ecdadın torunları olarak istiklal ve istikbalimizi savunmayı asli görevimiz bilerek alıyoruz her bir nefesimizi. En nihayetinde kahraman gazilerimiz de bu değerin ışığında ayrıca, bizlere rehberlik görevi yürütmektedirler. Bu aziz millet, vatan ve millet sevdasıyla yoğrulmuş gazi bir millettir. Dolayısıyla vatanseverlikleriyle övündüğümüz, emsalsiz fedakârlıklarını örnek aldığımız kıymetli gazilerimizin, taşıdıkları şerefe yaraşır bir şekilde hayatlarını devam ettirmeleri, hak ettikleri saygı ve hürmeti görmeleri, sorunları ile yakından ilgilenerek onlara vefa borcumuzu ödemek toplum olarak en büyük ortak sorumluluğumuzdur.

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere bu toprakları bizlere vatan yapan milli mücadele gazilerimize, terörle mücadelede yaralanan tüm gazilerimize ve 15 Temmuz gazilerimize şükranlarımı sunuyor, ebediyete intikal eden kahramanlarımıza ise Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz Türk milletinin ilelebet bekası uğruna bedel ödemiş tüm kahraman gazilerimizin “19 Eylül Gaziler Günü”nü en kalbi duygularımla kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

 

REKLAM ALANI