Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TARIM VE GIDA GAZETESİ YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR

TARIM VE GIDA GAZETESİ YAYIN HAYATINA BAŞLIYOR
REKLAM ALANI
08.03.2022
A+
A-

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu ile 1453 Kral Medya Ajansı ülkemizde tarım ve gıda sektörünü yakından takip ederek, sektörün derdi ile dertlenecek TARIM VE GIDA GAZETESİ çıkarma kararı aldılar.

Açıklama yok.

Uluslararası Tarım ve Gıda Konfederasyonu Genel Başkanı Hakan YÜKSEL ve 1453 Kral Medya Ajansı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Yiğit, http://tarimvegidagazetesi.com üzerinden haber sitesi olarak hizmet verecek TARIM VE GIDA GAZETESİNİ kısa zamanda basılı gazete olarak ta çıkacaklarını açıkladılar.

Yüksel, ülkemizde tarım ve gıda sektörünün sesi olacak, teşkilatımızın ulusal ve uluslararası çalışmalarımızı dünyaya duyuracak gazetemiz için 1453 Kral Medya Ajans ile ortak işbirliği anlaşması yaptık. Sektörümüze hizmet edecek yayınımız, teşkilatımıza ve sektöre gönül veren, sektörün çalışmalarından haberdar olmak isteyen herkese hayırlı olsun dedi.

Yiğit, 1453 Kral Medya Ajansı olarak bünyemize kattığımız TARIM VE GIDA GAZETESİ olarak bugün Başkent Ankara`da TARIMKON Genel Başkanı Sayın Hakan YÜKSEL ile bir araya gelerek iş birliğimizi imza altına aldık. Yeni bir vizyon ile tarım ve gıda sektörünün sesi olmaktan onur duyarız dedi.

Açıklama yok.

REKLAM ALANI