Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TORU, VATANDAŞ VE ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

TORU, VATANDAŞ VE ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI
REKLAM ALANI
22.04.2023
A+
A-

TORU, VATANDAŞ VE ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdürrahim Toru, esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunarak Ramazan Bayramlarını kutladı.

 

 

 

 

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdürrahim Toru, 14 Mayıs’taki seçimlerde büyük bir zaferle çıkacaklarını ifade ederek tüm vatandaşların Ramazan Bayramını tebrik etti.

2023 Genel seçimlerinde AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdürrahim Toru, Ramazan Bayramını esnaf ve vatandaşlar ile birlikte geçirdi. Şanlıurfa Eyyübiye ilçesinde bulunan seçim ofisindeki çocukları da ihmal etmeyen Toru, onlarla keyifli vakit geçirerek bayramlarını kutladı.

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir açıklamada bulunan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdürrahim Toru, “Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını tebrik ederek hayırlara vesile olmasını dilerim. AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu Bayramlaşma programına katıldık. Katılım çok yoğundu, bu da bizleri çok mutlu etti. Ardından esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunarak bayramlarını kutladık. Şimdi de seçim büromuzda gelerek bizi ziyaret eden vatandaşlarımızla bir aradayız.”

 

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI
HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :
https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 44
TARİH : 22.04.2023
HABER BAŞLIĞI :TORU, VATANDAŞ VE ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

REKLAM ALANI