Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TORU’YA ÇARŞI ESNAFINDAN TAM DESTEK

TORU’YA ÇARŞI ESNAFINDAN TAM DESTEK
REKLAM ALANI
01.05.2023
A+
A-

TORU’YA ÇARŞI ESNAFINDAN TAM DESTEK

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdurrahim Toru, seçim çalışmaları kapsamında çarşı esnafını ziyaret ederek esnaflardan destek istedi.

AK Parti Milletvekili Adayı Abdurrahim Toru, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda esnaf ziyaretlerine ara vermeyen aday Toru, çarşı esnafını ziyaret etti.

 

 

 

 

 

 

Çarşı esnafının sorunlarını ve taleplerini de dinleyen Toru, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti vekilleri için destek isteyerek her zaman esnafın yanında olduklarını vurguladı.
Kuyumcular, Manifaturacılar ve Ayakkabıcılar çarşısını gezen ve tek tek esnaflarla sohbet eden Toru, esnaftan tam destek aldı.

Şanlıurfa Göncüler Esnafı Kültür Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Halil Göncü’yü de ziyaret eden AK Parti adayı Toru, istişarelerde bulundu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa Göncüler Esnafı Kültür Sanat ve Sosyal Yardımlaşma Dernek Başkanı Halil Göncü, Abdurrahim Toru’yu desteklediklerini vurguladı.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Abdurrahim Toru ise ilgi ve alakalarından dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

AK PARTİ ŞANLIURFA İL SKM BAŞKANLIĞI

HABER MERKEZİ

[email protected]

İnternet Siteleri için FLV uzantılı Görüntü linki :

https://www.youtube.com/@akpartisecim2023

BÜLTEN NO : 102
TARİH : 01.05.2023
HABER BAŞLIĞI : TORU’YA ÇARŞI ESNAFINDAN TAM DESTEK

 

REKLAM ALANI