Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 23 NİSAN MESAJI

TÜSİKON GENEL BAŞKANI ORHAN BEŞİKTEPE ‘DEN 23 NİSAN MESAJI
REKLAM ALANI
21.04.2022
A+
A-

Üreticiler Sanayiciler ve İş Adamları Konfederasyonu ( TÜSİKON ) Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

TÜSİKON Genel Başkanı Orhan Beşiktepe, yayınladığı kutlama mesajında;

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun ve milli egemenliğimizin bütün dünyaya ilan edilişinin 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamanın heyecanı ve mutluluğu içerisindeyiz.

Milletimizin ortak düşünce ve değerlerde buluştuğu, TBMM çatısı altında birleştiği 23 Nisan 1920 tarihi, milli mücadelede zafere ve Cumhuriyetin kuruluşuna giden yolda en önemli dönüm noktasıdır. Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisi, ülkemizin aydınlık geleceğe kavuşması için büyük mücadele vermiş ve tarihimizi yeniden şekillendirmiştir.

Büyük Önder Atatürk’ün, TBMM’nin açılmış olduğu bu günü “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” olarak ilan etmesi, geleceğimizin teminatı çocuklarımıza duyulan sarsılmaz güvenin, sevginin ve inancın bir ifadesidir. Tüm çocukları kucaklayan ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan, çocuklarımız için şölen, milletimiz için gurur günüdür.

Bu duygu ve düşüncelerle; 23 Nisan’ı çocuklara bayram olarak armağan eden başta Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk Başkanı, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve ilk meclisteki tüm milletvekilleri olmak üzere, vatan uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmetle, minnetle, saygıyla yâd ediyor, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum.

ABDULLAH YİĞİT-ANKARA

REKLAM ALANI