Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERDEN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERDEN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR
REKLAM ALANI
06.05.2022
A+
A-

 

 

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLANAN GENÇLERDEN BAŞKAN CANPOLAT’A TEŞEKKÜR

Bir 8 kişi görseli olabilir
Haliliye Belediyesi tarafından üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik düzenlenen deneme sınavlarıyla öğrenciler kendilerini ölçme şansı yakalıyor. Sınavlar ile eksik konularını tamamlayan öğrenciler, sunulan bu imkan dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkür etti.
Gençliğe önem veren Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla öğrencilerin geleceğe emin adımlarla hazırlanması için Haliliye Belediyesi tarafından düzenlenen TYT Deneme Sınavları devam ediyor.

Bir 8 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından üniversite sınavlarına hazırlanmak için Recep Tayyip Erdoğan Kültür Merkezi ile Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezi kütüphanesine kayıtlı öğrencilere ücretsiz deneme sınavları yapılıyor. Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi yapılan deneme sınavında öğrenciler kendilerini ölçme şansı yakalıyor. Periyodik olarak yapılan Alan Yeterlilik Deneme Sınavı (AYT) yaklaşık 150 öğrencinin katılımıyla Bahçelievler Gençlik ve Eğitim Merkezi’nde düzenlendi. Merkeze kayıtlı öğrencilerin kendilerini ölçtüğü sınavda heyecanlarını da yenen gençler, eksik konularını da böylelikle tamamlıyor.

Bir 2 kişi, iç mekan ve yazı görseli olabilir
Düzenli olarak yapılan deneme sınavları ile üniversiteye ve hayallerine emin adımlarla hazırlandıklarını ifade eden öğrenciler ise kendilerine sunulan imkan dolayısıyla Haliliye Belediyesine ve Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’a teşekkürlerini iletti.

Bir 1 kişi ve yazı görseli olabilir
Öte yandan Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada ise deneme sınavlarının her ay düzenli olarak yapıldığı ve Haliliye Belediyesi bünyesindeki kütüphanelerde kayıtların devam ettiği kaydedildi.

 

 

REKLAM ALANI