Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

Okullar, anaokulları, FAP’lar: Birleşik Rusya, partinin halk programına göre tesislerin inşaat ve onarımındaki ilerlemeyi kontrol etti

Okullar, anaokulları, FAP’lar: Birleşik Rusya, partinin halk programına göre tesislerin inşaat ve onarımındaki ilerlemeyi kontrol etti
REKLAM ALANI
22.01.2024
A+
A-

Okullar, anaokulları, FAP’lar: Birleşik Rusya, partinin halk programına göre tesislerin inşaat ve onarımındaki ilerlemeyi kontrol etti
2024

İzleme “Parti İnişi” tarafından gerçekleştirilir
Devlet Duması Milletvekili Dmitry Averov , Lipetsk bölgesindeki Syrsky Rudnik’te 70 bin kişinin çalıştığı kliniğin elden geçirilmesini takdir etti.

Ana binanın çatısı onarıldı ve pencereleri değiştirildi. Yeni cephenin yüzde 90’ı tamamlandı. Muayene ve muayene ünitesinin iç dekorasyonu tamamlanmak üzeredir. İleride – elektrik sistemlerinin değiştirilmesi, su temini ve kanalizasyon ağları, iç dekorasyon, yangın alarmlarının kurulumu. Çalışmanın 2024 ilkbahar-yaz döneminde yapılması planlanıyor.

“Maalesef onarımlarla ilgili rahatsızlıklardan kaçınılamaz. Vatandaşların sabırlı olması gerekiyor. Parlamenter, tıp kurumunun kaderini izlemeye devam edeceğim” dedi.

Müfettişler Çeçen Cumhuriyeti’nin Kurdyukovskaya köyünde 720 öğrenci kapasiteli bir ortaokulun inşaat alanını ziyaret etti. Çalışmalar 2023’te başladı ve planlandığı gibi devam ediyor. Eğitim kurumunun Eylül 2024 itibarıyla faaliyete geçmesi planlanıyor.

Benzer bir okulun inşaatının bu yıl Gudermes bölgesinde tamamlanması planlanıyor. Ayrıca 720 öğrenci için tasarlanmıştır.

“Bodrum katları tamamen bitti. Üçüncü kat kırmızı tuğlayla kaplanacak, bazı binalar zaten çatıyla kaplı. Binanın içinde tüm kül blok zeminler hazır ve zemin betonlanmış, sıva işleri neredeyse tamamlandı” dedi Birleşik Rusya’nın Gudermes şubesi genel sekreteri Usman Elmurzaev .

Parti aktivistleri Grozni’de 100 kişilik bir anaokulu inşaatının ilerleyişini inceledi.

Gorno-Altaysk’ta “parti birlikleri” 66 yıl önce inşa edilen Beryozka anaokulunun yenilenmesini takdir etti. Burada çatıyı, zeminleri, sıhhi tesisatı, pencereleri ve kapıları değiştirecekler, tavanları ve cepheyi yalıtacaklar, ısıtma, su temini ve sanitasyon ağlarını tamamen güncelleyecekler, havalandırma sistemini, elektrikli aydınlatma ve yangın alarm sistemlerini değiştirecekler. Tadilatın ardından yenilenen bahçe 150 öğrenciye kapılarını açacak.

Novosibirsk bölgesinin Chanovsky bölgesinin Birleşik Rusya üyeleri, Peschanoe Ozero köyünde yapım aşamasında olan ilk yardım istasyonunu denetledi. Çalışmalar tamamlanmak üzere; ilk yardım noktasında bitirme çalışmaları devam ediyor ve küçük eksiklikler gideriliyor. Tıbbi ekipmanlar satın alınmış ve kuruluma hazırdır.

“FAP Ocak ayı sonunda devreye girecek. Yakında köy sakinleri sağlanan hizmetlerin kalitesini takdir edebilecekler,” diye vurguladı yerel parti şubesi sekreteri ve Chanovsky Bölgesi Temsilciler Konseyi başkanı Vladimir Schneider .

Kuzbass’ta “Parti Askerleri” Bachatsky köyündeki yeni bir kliniğin inşaat alanını ziyaret etti. Klinik yetişkin ve çocuk bölümleri ile doğum öncesi kliniğinden oluşacak. Çalışmalar belirlenen takvime uygun olarak yürütülmektedir.

“Yapımı devam eden sağlık tesisi bölge sakinleri için gereklidir, bu nedenle son teslim tarihlerinin kaçırılması mümkün değildir. Tesisin planlandığı gibi Aralık 2024 sonunda hizmete gireceğinden eminim” dedi Kuzbass milletvekili Nikolai Priezhev .

Hoparlör
Averov Dmitry Lvovich
Averov Dmitry Lvovich
PRPS üyesi, Devlet Duma milletvekili
#Lipetsk bölgesi
#Çeçen Cumhuriyeti
#Altay Cumhuriyeti
#Novosibirsk bölgesi
#yapı
#revizyon
#sosyal nesneler
#Averov
#halkın programı
#Kemerovo bölgesi – Kuzbass
#Elmurzaev
#Schneider
#parti inişi
#Varış
Kamu resepsiyonu
Bir istek oluştur

kaynak:https://er.ru/activity/news/shkoly-detsady-fapy-edinaya-rossiya-proverila-hod-stroitelstva-i-remonta-obektov-po-narodnoj-programme-partii

REKLAM ALANI